fbpx

Keukens Flevoland

Vestigingen in de provincie Flevoland

Op zoek naar een moderne keuken in Flevoland? Die vind je bij De Keuken Designers Flevoland!

Ook voor moderne keukens, houten keukens, industriële keukens, landelijke keukens en design keukens kun je uitstekend terecht bij De Keuken Designers. Welke keuken je ook kiest: iedere keuken is op maat gemaakt en van hoge kwaliteit. We leveren iedere keuken met vakmanschap op, tot op de millimeter nauwkeurig.

Argonweg 76
1362 AD Almere
T: 036 – 536 69 33
info@mvikeukenstudio.nl

Onze ontwerpen zijn uniek. We denken niet in hokjes

Onze klanten zijn niet onder één hoedje te vangen. Daarom gaan we graag met ze rond de tafel zitten om al hun wensen in beeld te brengen. Om alle mogelijkheden te bespreken en samen tot een mooie samenwerking te komen. We geven deskundig advies. Vervolgens vertalen we de uitgesproken en soms onuitgesproken wensen in een uitstekend ontwerp. Een goed verstaander heeft immers aan een half woord genoeg. Wij luisteren betrokken en aandachtig.

Flevoland heeft als slogan: man-made land waar the sky the limit is. Voor De Keuken Designers is er geen limit: onze creativiteit gaat verder. Onze ontwerpen zijn uniek. We denken niet in hokjes, maar out-of-the-box. Vanzelfsprekend altijd in overeenstemming met je wensen en harmonieus afgestemd op het interieur. Met oog voor je leefstijl en je gezinssituatie.

De keukens van De Keuken Designers worden compleet geïnstalleerd. Je hebt er geen omkijken naar. Van ontwerp tot oplevering nemen we graag alles uit handen. We ontzorgen van a tot z.

Woon je in de regio Flevoland? Wij verrassen je graag met prachtige, betaalbare keukens die een mooie, luxe uitstraling hebben. Stap vrijblijvend binnen in één van onze showrooms. De koffie staat klaar!

Ben je ondernemer en wil je lid worden
van De Keuken Designers?

We horen graag van je

Wij gebruiken uw gegevens uit bovenstaand formulier eenmalig, uitsluitend om u te benaderen en te informeren over de mogelijkheden bij De Keuken Designers. Met het invullen van dit formulier geeft u daarvoor toestemming.