fbpx

Keukens Zuid-Holland

Vestigingen in de provincie Zuid-Holland

Op zoek naar een design keuken in Zuid-Holland? Aarzel niet, maar stap eens binnen bij De Keuken Designers Zuid-Holland!

Ook voor een landelijke, industriële of houten keuken, kun je binnenstappen bij De Keuken Designers in Zuid-Holland. Onze keukens zijn altijd op maat, van hoge kwaliteit en perfect afgewerkt.

Met passie en creativiteit creëren De Keuken Designers de mooiste keukens die voldoen aan al je wensen. Iedere keuken is uniek, passend bij je interieur en je huis. Je wensen vertalen we graag in een uitstekend ontwerp en optimaal resultaat.

Leemolen 52A
2678 MH De Lier
T: 0174 – 403 640
info@hvkeukens.nl

Schoonhoven Keukens

Lopikersingel 11
2871 AP Schoonhoven
T: 0182 – 38 30 18
info@kcschoonhoven.nl

Wasbeekerlaan 65
Sassenheim
T: 0252 – 23 28 06
info@vandervoetkeukens.nl

Bulthaup Leiden

Amphoraweg 3
2332 ED Leiden
T: 071 572 1777
info@bulthaupleiden.nl

Kitchen Studio

Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag
070 744 4539
remy@kitchenstudio.nl

De Keuken Designers hebben een passie voor schoonheid

Zuid-Holland, de provincie waar stad en het Groene Hart elkaar treffen, verrast altijd. Net zo verrassend en uniek zijn onze ontwerpen. We maken je graag blij met een keuken die origineel en uniek is. Doordesemd met kwaliteit, vakkundig geïnstalleerd en met een luxe, comfortabele uitstraling.

De Keuken Designers hebben een passie voor schoonheid. Voor een strakke lijnvoering, optimale symmetrie en adequate inrichting en routing. Met oog voor detail stemmen we de keuken helemaal af op hoe je leeft, woont, werkt, kookt en eet. Met optimale vrijheid en ruimte voor iedereen.

Woon je in Zuid-Holland of nabije omgeving? Dan zit er altijd wel een Keuken Designer bij jou in de buurt. Kom vrijblijvend langs en stel rustig je vragen. We nemen de tijd voor je en nemen graag alle mogelijkheden door, onder het genot van heerlijk kopje koffie of thee. Onze afspraken zijn helder, we komen ze altijd na en gaan die extra mijl om te zorgen dat je helemaal tevreden bent over het resultaat.

De Keuken Designers Zuid-Holland ontzorgen en begeleiden iedere klant van a tot z, van ontwerp tot oplevering, van sloop tot ingebruikname. Zodat je nog jarenlang van je moderne keuken, design keuken, industriële keuken of landelijke keuken kunt genieten. Zoek het niet ver, maar fijn dichtbij huis!

Ben je ondernemer en wil je lid worden
van De Keuken Designers?

We horen graag van je

Wij gebruiken uw gegevens uit bovenstaand formulier eenmalig, uitsluitend om u te benaderen en te informeren over de mogelijkheden bij De Keuken Designers. Met het invullen van dit formulier geeft u daarvoor toestemming.