fbpx

De voordelen

Wij, De Keuken Designers, geloven in de kracht van samenwerking. Niet als franchisers, maar als zelfstandige ondernemers. Die in alle vrijheid én met behoud van hun identiteit het beste in elkaar naar boven halen. Dat is mogelijk omdat ieder lid mede-eigenaar is van De Keuken Designers. Financiële voordelen vloeien rechtstreeks naar de leden. De inspraak is zeer groot. En alle marketingactiviteiten zijn gericht op de lokale ondernemer.

Sámen werken we op topniveau aan prachtige keukens!

Inspiratieboek

Voor ieder lid van De Keuken Designers stellen we een prachtig glossy Inspiratieboek samen. Helemaal op maat en toegesneden op jouw onderneming. Met schitterende foto’s van de keukens, die jij en jouw team opleveren. Met waardevolle informatie over jouw bedrijf en wat jouw keukenzaak uniek maakt. Met leuke Binnenkijkers, waarbij lezers ‘een kijkje nemen’ bij je klanten thuis. In het Inspiratieboek vind je ook alles over het buitenleven, accessoires, kookboeken, kortom alles wat hoort bij een aangenaam leven in de keuken die jij telkens weer oplevert. De rode draad? Dat is wat ons samenbindt! Onze passie voor schoonheid en kwaliteit. Ons streven om continue de wensen en belangen van onze klanten in het oog te houden. Persoonlijk en betrokken.

Jouw voordeel is groot!

 • Voor ieder lid stellen we een prachtig Inspiratieboek samen.

 • Volledig behoud van eigen identiteit en vrijheid, geen franchiseformule.

 • Elk lid is mede-eigenaar van De Keuken Designers.

 • Grote inspraak van leden via marketing- en inkoopcommissie.

 • Organisatie staat ten dienste van de leden en niet andersom.

 • Voor elk lid is er de mogelijkheid voor de inrichting van een Inspiration Lounge.

 • Voor onze leden verzorgen we prachtige portfolio’s.

 • Alle financiële voordelen vloeien rechtstreeks naar de leden en niet naar een DGA.

 • Regiobescherming voor de deelnemers.

 • Marketingactiviteiten gericht op de lokale ondernemer.

 • Goed pakket van samenwerkende leveranciers waaronder specialisten zoals Miele, Bora, Quooker, Novy en Liebherr

Schitterende fotoshoots

Voor onze leden verzorgen we graag prachtige portfolio’s. Onze fotografen komen op een afgesproken tijdstip bij je langs voor een professionele fotoshoot van de keukens in je showroom of bij de mensen thuis. Zij zorgen voor de juiste styling, helemaal passend bij de uitstraling van je bedrijf. Vanuit diverse invalshoeken en op creatieve wijze krijgen je (potentiële) klanten op deze wijze een fraaie impressie van jouw onderneming.

De schitterende foto’s kun je vervolgens vrij gebruiken voor je website en andere marketingdoeleinden, zoals het Inspiratieboek. Wij verzorgen tevens de interviews met je klanten en plaatsen die als een inspirerende en enthousiaste tekst op je website.

Met onze professionele fotoshoots ben je jarenlang verzekerd van een mooie portfolio!

Ben je ondernemer en wil je lid worden
van De Keuken Designers?

We horen graag van je

Wij gebruiken uw gegevens uit bovenstaand formulier eenmalig, uitsluitend om u te benaderen en te informeren over de mogelijkheden bij De Keuken Designers. Met het invullen van dit formulier geeft u daarvoor toestemming.

Inspiratiebeelden: voor een optimale beleving!

Weleens gedacht aan een Inspiration Lounge? Het is een unieke plek in je showroom, waar klanten inspiratie opdoen. Via touchscreens krijgen zij, door middel van inspiratiebeelden, ideeën aangereikt voor zowel hun keuken als interieur. Beide lopen immers vloeiend in elkaar over. Via de Inspiration Lounge krijgen klanten antwoorden op vragen als: welke sfeer vind ik belangrijk, waar houd ik van, wat past bij me? Door eerst te bepalen hoe hun interieur eruit gaat zien, kunnen ze vervolgens makkelijker hun wensen bij jou aangeven. Het is net die extra mijl, die jou als ondernemer onderscheidend maakt! Wij helpen je graag bij het inrichten van deze Inspiration Lounge.

Daarom De Keuken Designers

Interieuradvies

Bij het ontwerpen van een keuken zoeken De Keuken Designers altijd naar de optimale balans tussen uitstraling en functionaliteit.

Topkwaliteit

In alle opzichten, van kast tot handgreep en stoomoven, voldoet uw keuken aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Van A tot Z geregeld

Van ontwerp tot oplevering houden De Keuken Designers de regie strak in handen bij de coördinatie van het gehele traject.