fbpx

Keukens Friesland

Vestigingen in de provincie Friesland

Op zoek naar een design keuken in Friesland? Die vind je bij De Keuken Designers in Friesland!

De moderne keukens van De Keuken Designers zijn origineel, van hoge kwaliteit en op maat gemaakt. Dit geldt ook voor alle andere keukenstijlen, zoals de landelijke keuken, industriële keuken of ergonomische keuken.

Voor welke stijl je ook kiest, wij staan voor je klaar. De Keuken Designers vertalen je wensen graag in een creatief ontwerp. Met passie en vakmanschap realiseren wij jouw droomkeuken.

Rijksstraatweg 58
9257 DT Noardburgum
T: 0511-233010
info@dekeukenkamer.nl

Onze creativiteit is onbegrensd. Onze prijzen zijn transparant

Onze originele keukens zijn functioneel, helemaal op maat en passend bij je interieur en huis. We brengen daarom graag je wensen goed in beeld. We nemen uitgebreid de tijd alle mogelijkheden te bespreken. Van keukenbladen tot handgrepen, van kleuren tot materialen.

Onze keukens op maat zijn tot in perfectie afgewerkt. Met oog voor detail gaan we niet eerder naar huis, voordat alles tiptop in orde is. De uitstraling van de keuken is, door de vakkundige afwerking en het gebruik van uitstekende materialen, luxe en comfortabel. Tegelijk houden we altijd rekening met jouw budget. Onze creativiteit is onbegrensd. Onze prijzen zijn transparant.

Friesland staat bekend als de provincie waar rust en ruimte volop aanwezig zijn. Een geweldige omgeving waar je heerlijk kunt vertoeven. Zo’n fijne ambiance vind je ook bij de keukens van De Keuken Designers. Een plek waar het ideaal koken is, maar ook waar je gezellig bij elkaar kunt zitten voor een hapje en een drankje.

Woon je in Friesland? Dan zit er een Keuken Designer in jouw regio. Stap eens onbevangen binnen en laat je verrassen door onze gastvrijheid, betrokkenheid, originaliteit en betaalbaarheid.

We ontzorgen je graag van a tot z, van ontwerp tot oplevering. Je hebt er geen omkijken naar. Zo kun je jarenlang genieten van jouw droomkeuken!

Ben je ondernemer en wil je lid worden
van De Keuken Designers?

We horen graag van je

Wij gebruiken uw gegevens uit bovenstaand formulier eenmalig, uitsluitend om u te benaderen en te informeren over de mogelijkheden bij De Keuken Designers. Met het invullen van dit formulier geeft u daarvoor toestemming.