fbpx

Keukens Overijssel

Vestigingen in de provincie Overijssel

Op zoek naar een mooie design keuken in Overijssel? Die vind je bij De Keuken Designers Overijssel!

Welke stijl past bij jou? Kook je veel? Sta je vaak met meerdere mensen tegelijk in de keuken? Eet je er ook? De Keuken Designers horen graag je wensen. Die vertalen we vervolgens in een prachtig ontwerp. Met als eindresultaat een droomkeuken die helemaal bij je past. Een design keuken, landelijke keuken, moderne keuken, industriële keuken of ergonomische keuken. Iedere keuken is helemaal op maat gemaakt en van zeer goede kwaliteit.

Oonksweg 26
7622 AW Borne
T: 074 – 357 96 11
info@henzom.nl

Wengelerafweg 6
8131 TG Wijhe
T: 0570 – 52 20 32
info@keukenland.nl

Korte Spruit 4
7773 NR Hardenberg
T: 0523 – 270 108
info@dekeukenprins.com

Blekerstraat 67 A
7513 DS Enschede
T: 053 – 43 04 273
info@koopmandesign.nl

Woon je in Overijssel? Zoek het niet ver, maar fijn dichtbij huis

We leveren iedere keuken met vakmanschap op, nauwgezet en met oog voor detail. De keukens van de Keuken Designers worden compleet geïnstalleerd. Je hebt er geen omkijken naar. Van ontwerp tot oplevering nemen we graag alles uit handen. We ontzorgen van a tot z.

Overijssel, waar de mooie IJssel langs meandert, is een regio met prachtig natuurschoon. De Keuken Designers hebben een passie voor schoonheid. Onze keukens zijn daarom niet alleen afgestemd op je wensen en perfect op maat, maar kenmerken zich ook door een strakke lijnvoering en mooie symmetrie. Vanzelfsprekend helemaal passend bij je interieur en je huis.

De Keuken Designers zelf kenmerken zich door een enorme betrokkenheid, grote deskundigheid en vakkundigheid, flexibiliteit en ongekende service. We gaan graag die extra mijl om te zorgen dat je keuken tiptop wordt opgeleverd. Ook na oplevering komen we graag nog eens langs voor advies of net dat beetje extra, waardoor de keuken nog comfortabeler wordt.

Woon je in Overijssel? Zoek het niet ver, maar fijn dichtbij huis. Stap binnen in één van onze showrooms en laat je verrassen door onze mooie keukens. De koffie staat klaar!

Ben je ondernemer en wil je lid worden
van De Keuken Designers?

We horen graag van je

Wij gebruiken uw gegevens uit bovenstaand formulier eenmalig, uitsluitend om u te benaderen en te informeren over de mogelijkheden bij De Keuken Designers. Met het invullen van dit formulier geeft u daarvoor toestemming.