fbpx

Keukens Utrecht

Vestigingen in de provincie Utrecht

Op zoek naar een design keuken in Utrecht? Zoek het eens dichtbij huis en stap eens binnen bij De Keuken Designers in Utrecht.

Ook voor een modern, landelijke, industriële of houten keuken, kun je altijd vrijblijvend langskomen bij de Keuken Designers in Utrecht. Onze keukens zijn op maat gemaakt, van hoge kwaliteit en tot in perfectie uitgevoerd.

De Keuken Designers creëren altijd een unieke, originele keuken die aan al je wensen voldoet. Onze keukens zijn functioneel, maar stralen ook luxe en comfort uit. Welke keuken je ook kiest, hij past altijd bij je huis en interieur. Samen gaan we voor het mooiste eindresultaat.

Grote Haag 15
3811 HH Amersfoort
T: 033 462 7130
info@keukendesign.nl

Bulthaup Zeist

Het Rond 5c
3701 HS Zeist
T: 030 – 69 777 00
info@bulthaup-zeist.nl

Industrieweg 37
3401 MA IJsselstein
T: 030 – 657 9360
info@zennerkeukens.nl

De Keuken Designers nemen hun klanten serieus

Utrecht, het hart van ons land, heeft alles in huis voor een lekker dagje uit. Ook bij De Keuken Desigers kun je je hart ophalen. Met ongekende mogelijkheden brengen we al je wensen in beeld, vertalen die in een uitstekend ontwerp en zetten vervolgens een droomkeuken neer.

Onze passie reikt verder dan een compleet op maat gemaakte keuken. De Keuken Designers hebben een absolute liefde voor schoonheid. We houden van een strakke lijnvoering, mooie symmetrie en een logische inrichting en routing.

Woon je in de streken van Utrecht? Dan zit er altijd wel een Keuken Designer in de buurt! Stap vrijblijvend een van onze showrooms binnen en laat je verrassen door de originele, unieke keukens die staan opgesteld. De mogelijkheden zijn legio, de kwaliteit is onveranderd subliem.

De Keuken Designers nemen hun klanten serieus. We komen onze afspraken na en gaan net zo lang door totdat alles voor de volle honderd procent in orde is. Van a tot z, van ontwerp tot oplevering, ontzorgen we iedere klant. Zoek een goede keukenzaak fijn dichtbij huis: De Keuken Designers!

Ben je ondernemer en wil je lid worden
van De Keuken Designers?

We horen graag van je

Wij gebruiken uw gegevens uit bovenstaand formulier eenmalig, uitsluitend om u te benaderen en te informeren over de mogelijkheden bij De Keuken Designers. Met het invullen van dit formulier geeft u daarvoor toestemming.