fbpx

Keukens Drenthe

Vestigingen in de provincie Drenthe

Zoek je een design keuken of houten keuken in Drenthe? Die vind je bij De Keuken Designers Drenthe!

‘Te doen en te beleven’, zegt de provincie Drenthe. Wij van De Keuken Designers Drenthe kunnen dat onderstrepen. Wie bij ons binnenstapt, belééft een keuken. Onze moderne keukens, houten keukens, handgemaakte keukens, industriële keukens of design keukens zijn origineel, van hoge kwaliteit, altijd op maat en exclusief. Met passie en vakmanschap leveren we iedere keuken op.

Oosterbracht 22
7821 CJ Emmen
T: 0591 – 645 343
info@inter-art.nl

Balkengracht 12
9405 CG Assen
T: 0592 – 314 888
info@oudmankeukens.nl

Van ontwerp tot oplevering nemen we graag alles uit handen

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onder het genot van koffie of thee bespreken we uitgebreid de mogelijkheden over de keuken en de inrichting daarvan. We geven deskundig advies. Van kleuren tot materialen, van keukenbladen tot apparatuur. Betrokken en aandachtig luisteren we naar je wensen. Die vertalen we vervolgens in een uitstekend ontwerp.

De keukens van de Keuken Designers kenmerken zich door een strakke lijnvoering en mooie symmetrie. Ze zijn tot op de millimeter maatwerk. De op maat gemaakte keukens passen altijd bij je interieur en huis. De uitstraling is harmonieus. Met oog voor detail zorgen we voor een vakkundige installatie. Afspraak is afspraak. We gaan desnoods een extra mijl om te zorgen dat alles perfect wordt uitgevoerd en opgeleverd.

Woon je in de regio Drenthe? Aarzel dan niet en stap eens vrijblijvend binnen in één van onze showrooms. Laat je verrassen door de prachtige keukens, onze betrokkenheid, meer dan 100 procent inzet, flexibiliteit en betaalbaarheid. Heerlijk dichtbij huis!

Van ontwerp tot oplevering nemen we graag alles uit handen. We ontzorgen van a tot z. Zo kun je jarenlang genieten van jouw droomkeuken!

Ben je ondernemer en wil je lid worden
van De Keuken Designers?

We horen graag van je

Wij gebruiken uw gegevens uit bovenstaand formulier eenmalig, uitsluitend om u te benaderen en te informeren over de mogelijkheden bij De Keuken Designers. Met het invullen van dit formulier geeft u daarvoor toestemming.