fbpx

Keukens Noord-Holland

Vestigingen in de provincie Noord-Holland

Zoek je een gezellig landelijke of strakke design keuken in Noord-Holland? Stap dan eens binnen bij De Keuken Designers in Noord-Holland!

Een keuken kopen kun je overal. Maar een keuken die helemaal op maat is, volledig voldoet aan je wensen en perfect afgewerkt is, daarvoor ben je bij De Keuken Designers aan het juiste adres.

Of het nu gaat om een design keuken, landelijke keuken, industriële keuken of stoere keuken: bij De Keuken Designers vind je altijd een keuken die bij je past. Iedere keuken is van hoge kwaliteit. Met passie en creativiteit gaan wij graag voor je aan de slag om een moderne keuken te creëren die past bij je leefstijl, smaak en stijl. Onze keukens zijn helemaal op maat, perfect afgewerkt én origineel. Dat is de keuken die De Keuken Designers opleveren.

Nieuwstraat 15
1621 EA Hoorn
T: 0229 – 26 90 91
info@keukenhuys.nl

Keukenstudio vd Bijtel

Jacobus Spijkerdreef 200
2132 PZ Hoofddorp
T: 023 55 71 660
info@keukenstudiobijtel.nl

Molenvaart 103
1761 AC Anna Paulowna
T: 0223 – 533345
info@scheperskeukendesign.nl

Grotewallerweg 7
1742 NM Schagen
T: 0224-298400
info@vanslageren.com

Onze keukens zijn helemaal op maat, perfect afgewerkt én origineel

Noord-Holland is omringd door Noordzee en Waddenzee. De zee ademt altijd een ongekend verlangen naar verre oorden. En soms ga je op reis, waarna het weer heerlijk thuiskomen is. In een huis dat past als een jas, in een keuken waar je je thuis voelt. Waar koken en wonen samenkomen. De Keuken Designers Noord-Holland begrijpen die sfeer en dragen die ook uit in hun keukens.

Met passie voor schoonheid en met oog voor wat jij belangrijk vindt, creëren De Keuken Designers moderne, landelijke en design keukens van topkwaliteit die aan alle eisen voldoen.

Woon je in Noord-Holland en omstreken? Kom vrijblijvend langs bij een Keuken Designer bij jou in de buurt. We nemen graag de tijd voor je en nemen alle mogelijkheden door, onder het genot van heerlijk kopje koffie of thee.

De Keuken Designers Noord-Holland begeleiden het hele proces van a tot z. Je hebt er geen omkijken naar. We zorgen voor een keuken die in alle opzichten bij je past. Zoek het niet ver, maar fijn dichtbij huis.

Ben je ondernemer en wil je lid worden
van De Keuken Designers?

We horen graag van je

Wij gebruiken uw gegevens uit bovenstaand formulier eenmalig, uitsluitend om u te benaderen en te informeren over de mogelijkheden bij De Keuken Designers. Met het invullen van dit formulier geeft u daarvoor toestemming.