fbpx

Keukens Limburg

Vestigingen in de provincie Limburg

Zoek je een design keuken in Limburg? Kom dan langs bij De Keuken Designers in Limburg!

 Je bent van harte welkom! De Keuken Designers staan je persoonlijk te woord, betrokken en gastvrij. We luisteren graag naar je wensen en gaan altijd die extra mijl om je wensen te vertalen in een prachtig ontwerp en perfect eindresultaat.

Moderne keukens in Limburg, maar ook industriële en stoere keukens zijn bij uitstek te vinden bij De Keuken Designers. Welke keuken je ook kiest: ze zijn allen van hoge kwaliteit en perfect afgewerkt. Wij van De Keuken Designers gaan graag met creativiteit voor jou aan de slag.
Helemaal passend bij jouw smaak leveren wij een keuken op maat op.

Verkoelen

Noordervaart 5
5986 AC Beringe
T: 077 – 307 21 20
info@verkoelenkeukens.nl

Vanzelf ga je voor het kopen van een keuken niet over één nacht ijs

De schoonheid en afwisseling van het Limburgse landschap zijn alom bekend. Ook de keukens van De Keuken Designers Limburg staan hierom bekend. Met een passie voor originele en unieke keukens creëren De Keuken Designers de mooiste keukens. Lijnvoering, symmetrie en inrichting zijn perfect op elkaar afgestemd.

Vanzelf ga je voor het kopen van een keuken niet over één nacht ijs. De Keuken Designers begrijpen dat. Aandacht, betrokkenheid en flexibiliteit sieren ons handelen. Wij trekken ruimschoots de tijd voor je uit, zodat je een weloverwogen keus kunt maken.

Het voordeel van De Keuken Designer bij jou in de buurt? Je kunt altijd bij een Keuken Designer naar binnenlopen om advies te vragen. Ook komt de betrokken Keuken Designer graag bij je langs om ter plekke de situatie te bekijken, te adviseren en oplossingen te bieden. Klantvriendelijkheid staat niet voor niets hoog in het vaandel.

De Keuken Designers Limburg begeleiden je graag van a tot z bij de aanschaf een keuken die in alle opzichten bij je past. Zoek het niet ver, maar fijn dichtbij huis.

Ben je ondernemer en wil je lid worden
van De Keuken Designers?

We horen graag van je

Wij gebruiken uw gegevens uit bovenstaand formulier eenmalig, uitsluitend om u te benaderen en te informeren over de mogelijkheden bij De Keuken Designers. Met het invullen van dit formulier geeft u daarvoor toestemming.