fbpx

De ondernemer aan het woord

Een passie voor schoonheid, een absolute inzet voor perfectie en een stevige omhelzing van uitstekende kwaliteit.
Dát bindt De Keuken Designers samen. Het zijn zelfstandige ondernemers door het hele land. Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt.

De Keuken Designers werken samen op topniveau. Bijvoorbeeld op het gebied van inkoop en reclame. Zij versterken elkaar en halen het beste in elkaar naar boven. Iedere Keuken Designer levert maatwerk, komt zijn of haar afspraken na, geeft advies en ontzorgt de klant van a tot z. De Keuken Designer is úw vakman voor keuken én interieur!

Keukenstudio Stormink Gorssel

Keukenstudio Stormink is een unieke zaak, midden in het centrum van Gorssel. Onze studio kenmerkt zich door een uitstekende service, de hoogste kwaliteit, een prima garantie en unieke ontwerpen. Onze keukens zijn geschikt voor ieder budget. Niet de verkoop, maar ú staat centraal!

Bij de aankoop van een keuken of badkamer wilt u niet over één nacht ijs gaan. Dan is het prettig als u eerlijk advies krijgt van iemand die weet wat er te koop is. De Knikker Keukens, Badkamers & Tegels helpt u graag bij het maken van keuzes en houdt het proces overzichtelijk. Onze adviezen zijn persoonlijk en betrokken. Kom naar onze showroom voor volop inspiratie en beleving!

Oudman Keukens Assen

Deskundig en vakkundig realiseren wij voor u een prachtige keuken van hoge kwaliteit. Eén die past bij uw wensen, uw leefsituatie en uw budget. Dat doen we al 40 jaar.  Met oog voor detail, gevoel voor sfeer en onze jarenlange ervaring gaan wij voor ú aan de slag. Samen met u ontwerpen wij een maatwerkkeuken om trots op te zijn. Een plek waar u zich thuis voelt.

Van Manen Keukens Barneveld

Uw keuken vormt het middelpunt van uw woning. Een plek waar gekookt en geleefd wordt, een plaats van ontmoetingen. Het is voor ons een prachtige uitdaging om voor u een keuken te realiseren waar u zich helemaal thuis voelt. Dat doet Van Manen Keukens graag samen met u.