fbpx

De ondernemer aan het woord

Een passie voor schoonheid, een absolute inzet voor perfectie en een stevige omhelzing van uitstekende kwaliteit.
Dát bindt De Keuken Designers samen. Het zijn zelfstandige ondernemers door het hele land. Klik hier voor een vestiging bij u in de buurt.

De Keuken Designers werken samen op topniveau. Bijvoorbeeld op het gebied van inkoop en reclame. Zij versterken elkaar en halen het beste in elkaar naar boven. Iedere Keuken Designer levert maatwerk, komt zijn of haar afspraken na, geeft advies en ontzorgt de klant van a tot z. De Keuken Designer is úw vakman voor keuken én interieur!

Keukenstudio
Van den Bijtel
Hoofddorp

Een goede service, persoonlijke aandacht én een perfecte uitvoering van uw gedroomde keuken. Dat kunt u verwachten van Keukenstudio Van den Bijtel in Hoofddorp. Van idee tot en met oplevering staan wij voor u klaar. Goed luisteren naar de klant is onze grote kracht. Uw wensen vertalen we graag in een creatief ontwerp, dat naadloos aansluit bij uw huis en interieur. Voor een keuken op maat, die uitstekend bij u past!

Van der Voet Keukens
Sassenheim

Uw wensen voor een mooie keuken vertaalt Van der Voet Keukens Sassenheim in een uitstekend en creatief ontwerp. Schoonheid, vorm en kwaliteit van keukens én interieur nemen we daarin mee. Tot en met de oplevering nemen wij u graag alle zorgen uit handen. Betrouwbaar en vakkundig zorgen wij dat uw droomkeuken straks bij u in huis staat.

Vébé Keukens Zaltbommel

Van landelijk tot modern, van industrieel tot tijdloos klassiek. Bij Vebe Keukens in Zaltbommel vindt u keukens die passen bij uw smaak, budget en interieur. Ook leveren wij handgemaakte keukens. Maar welke keuken u ook kiest, ze zijn altijd op maat gemaakt en van topkwaliteit.

Stadshaege keukendesign
Amersfoort

Bij bulthaup Stadshaege keukendesign in Amersfoort draait het om ú. Samen met u kijken wij naar de functionaliteit, de vormgeving en uitstraling van een keuken. Met als doel om de perfecte keuken te ontwerpen. Een keuken waar u zich thuis voelt. Die past bij u en uw situatie. Voor ultiem kook- en woonplezier.

Keukenland Wijhe

Bij Keukenland Wijhe verkopen wij met veel plezier keukens, omdat geen dag dezelfde is. Zoveel mensen, zoveel wensen. We zijn een familiebedrijf, uitgebreid met een tuinmeubelcentrum. De keukens presenteren wij in een setting die zowel gemoedelijk als gezellig is. Wij adviseren u graag!

Het KeukenHuys Hoorn

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij Het KeukenHuys in Hoorn hoog in het vaandel. Een keuken kopen kunt u overal, maar we luisteren graag naar uw wensen en vertalen die in een creatief ontwerp. Samen komen we tot een prachtig eindresultaat. Aan onze keuken beleeft u jarenlang plezier!

Keukenstudio Stormink Gorssel

Keukenstudio Stormink is een unieke zaak, midden in het centrum van Gorssel. Onze studio kenmerkt zich door een uitstekende service, de hoogste kwaliteit, een prima garantie en unieke ontwerpen. Onze keukens zijn geschikt voor ieder budget. Niet de verkoop, maar ú staat centraal!

Van Manen Keukens Barneveld

Uw keuken vormt het middelpunt van uw woning. Een plek waar gekookt en geleefd wordt, een plaats van ontmoetingen. Het is voor ons een prachtige uitdaging om voor u een keuken te realiseren waar u zich helemaal thuis voelt. Dat doet Van Manen Keukens graag samen met u.

Oudman Keukens Assen

Deskundig en vakkundig realiseren wij voor u een prachtige keuken van hoge kwaliteit. Eén die past bij uw wensen, uw leefsituatie en uw budget. Dat doen we al 40 jaar.  Met oog voor detail, gevoel voor sfeer en onze jarenlange ervaring gaan wij voor ú aan de slag. Samen met u ontwerpen wij een maatwerkkeuken om trots op te zijn. Een plek waar u zich thuis voelt.