Keukens Nijmegen

Een wereld van innovatieve keukenideeën en -inspiratie gaat voor u open in de Keukenstudio van Bulthaup Nijmegen.

De keuken vormt het middelpunt van ons huis. Daarom stellen wij ons niet alleen als doel keukens te ontwerpen, maar willen we ruimtes creëren, waarin mensen kunnen leven en plezier kunnen hebben.

Elk van onze ontwerpen start met een blanco vel papier.  Voordat we een ontwerp creëren, luisteren we naar onze klanten. Welke stijlen en kleuren vinden ze mooi en hoe willen ze hun keuken en leefruimte gebruiken? Een keuken creëren is een zeer persoonlijk proces. We richten ons hierbij op de ideale oplossing voor onze klanten.  Laat u zelf inspireren in onze showroom. In onze unieke studiosfeer bewijzen we dat Bulthaup Nijmegen maximale waarde hecht aan de combinatie van kwaliteit, innovatie, functionaliteit en design.

Bulthaup Nijmegen biedt een breed scala aan stijlen in fronten van keukenkasten en afwerkingen, waaronder houtfineren, lakken, laminaten, glas en meer. Van klassiek tot modern. Alles duurzaam en milieuvriendelijk. Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een aanvullend ontwerp advies. Het team van Bulthaup Nijmegen verheugt zich op uw komst.

Bulthaup Nijmegen

Energieweg 74, 6541 CZ Nijmegen
Tel: 024 – 322 09 30
Mail: info@bluyssen.nl