fbpx

Binnenkijken bij

Pascal en AnneWim

Donkere, moderne keuken

Bij aankoop van hun woonboerderij maakten Pascal en AnneWim de eerste tijd gebruik van een tijdelijke keuken. Nu was de tijd daar, bij de uitbreiding van het huis, om ook de keuken te vervangen. Bij Keukenstudio Stormink slaagden ze met glans voor deze donkere, moderne keuken.

De donkere, grote leefkeuken is sfeervol en warm en Pascal en AnneWim brengen er dan ook veel tijd in door met de kinderen. Ze ontbijten gezellig met elkaar aan de bar bij het kookeiland en ook tussen de middag is het de favoriete plek om te zitten voor de kinderen. De verbindende rol van het eiland in huis wordt benadrukt tijdens de voorbereidingen op het diner; tijdens het koken kijken ze immers gezellig uit op de eettafel en de haard.

Twee ovens en Bora

Ze hebben daarbij alle gemakken van de moderne keuken bij de hand. De Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiginstallatie met een extra wokpit ernaast, twee ovens en een extra brede koelkast. Maar natuurlijk ook het instant warme water uit de Quooker en het vacumeerapparaat om de groenten extra lang vers te houden.

Bij Keukenstudio Stormink konden ze al hun wensen in vervulling laten gaan. ‘We hadden het keukenontwerp al vrij specifiek in ons hoofd. Zij luisterden naar onze ideeën, sparden nog met een alternatieve opzet en zetten uiteindelijk een keukenontwerp op dat in één keer raak was voor ons.’

Corian keukenblad

‘En zoals alles mogelijk was qua ontwerp en indeling, zo was het dat ook voor de inrichting van de keuken. We zijn heel blij met de levende gouden/koperachtige kleur van het eiland, met de donkere houtlook van de kasten en met het Corian keukenblad. Stormink heeft er een prachtig strak geheel van gemaakt. De samenwerking was heel prettig en alle afspraken over de planning en de levering werden perfect nagekomen.’