• RMG

  Actieve houding zonder opdringen spreekt aan.

  Meer inspiratie...
 • Péron

  Krachtig advies o.b.v. design met functionaliteit i.p.v. alleen design.

  Meer foto’s van de binnenkijker...
 • René

  Er wordt zeer uitgebreid de tijd genomen om advies te geven. Verder is het prettig dat er direct een scherpe prijs aangeboden wordt, waar niet meer over onderhandeld hoeft te worden.

  Meer inspiratie...
 • Titel

  en hier kan weer een recensie komen…

Ben je op zoek naar iemand die echt luistert naar je wensen, en die je wensen vertaalt in het realiseren van jouw ideale keuken?
Kom dan eens langs om kennis te maken.

Tot snel!

Stijn en Gertruud, Stein Keuken Nuenen

Stijn Kerkhof

Ik hou van lekker eten, wandklimmen, onderscheidend design, en een goed gesprek waar ik iets van leer, waarbij altijd geldt: niet meer, maar beter. Want als ik iets doe, doe ik het het liefst zo goed mogelijk.

Gertruud Neerhoff

Ik hou van sporten en zwemmen in het bijzonder, van tafelen en lekker eten, vernieuwen, verbeteren, industrieel design, out of the box oplossingen in de breedste zin van het woord. Goed zijn, beter worden, open mindness…

P.s. De koffie staat hier nooit klaar. Die wordt namelijk vers voor je gezet.

Of de cappuccino, de espresso, of latte macchiato. Of thee. Of gewoon een glas water.

Het draait immers om jouw smaak.

Stein Keuken luistert naar het echte verhaal; niet alleen luisteren wat je zegt, maar vooral luisteren naar wat je bedoelt is belangrijk om jouw droomkeuken te creëren.

Daarom leveren wij niet alleen keukens in Nuenen, en keukens in Eindhoven, Veldhoven, Helmond of Best, maar ook elders in Brabant als in Tilburg en Den Bosch, en keukens in Rosmalen. Daarnaast leveren wij ook keukens in de rest van Nederland en België, Duitsland, en Frankrijk.