…de familie Salentijn

“We hebben een mooie, rustige en moderne keuken gekocht bij Keukenland Wijhe”, vertelt Robert-Jan Salentijn. Samen met zijn vrouw Inge geniet hij dagelijks van de gezellige woonkeuken die smaakvol is ingericht. “Onze keuken is van hoogglans. Dat geeft een luxe uitstraling, maar ook een ruimtelijk gevoel. En daar houden we van: rust en ruimte.”

Keukenland Wijhe heeft in alle opzichten de verwachtingen van Robert-Jan en Inge overtroffen. “Ze waren écht behulpzaam. In een ongedwongen sfeer kwamen we gezamenlijk tot oplossingen voor de aanschaf van een mooie keuken. Keukenland kwam bijvoorbeeld met ideeën waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Zoals een stopcontact in het composieten keukenblad in plaats van in de muur, zodat we de keukenmachines op de juiste plek kunnen gebruiken. Ook de oplevering van de keuken is goed gegaan, zeer vakkundig en netjes.”

Robert-Jan en Inge staan vaak in de keuken. “Ondanks onze drukke agenda’s proberen we altijd tijd vrij te maken om ’s avonds lekker te eten. Dat is ook het moment om bijvoorbeeld samen even de dag door te nemen. We koken het liefst Italiaans of zetten de Hollandse pot op tafel. Maar we zitten net zo graag aan de Indonesische of Chinese rijsttafel.”

De prachtige keukenapparatuur wordt daarbij intensief gebruikt, zoals de combi-oven, stoomoven, het 5-pitsgasstel en de mooi weggewerkte afzuigkap. “Die is verhoogd, zodat ik er niet tegenaan hoef te kijken. Bovendien valt onze blik zo op de tuin. Geweldig.” De keukenelementen zijn symmetrisch aangebracht, wat de rust en het ruimtelijk gevoel van de keuken versterkt. “We zijn zeer tevreden.”