…bij André en Gayane Paap

“We hebben een prachtige moderne keuken gekocht bij Het Koenehuis,” vertelt André Paap. “Deze keuken komt helemaal tegemoet aan onze wensen. We zijn er ontzettend blij mee. Het Koenehuis heeft perfect werk geleverd.”

André en zijn vrouw Gayane waren op zoek naar een keukenzaak die niet alleen kwalitatief goede keukens verkoopt, maar waar ze hun ook niets zouden opdringen. “We werden daarin niet teleurgesteld. De verkopers waren heel ontspannen en rustig, stelden enkele vragen en nodigden ons uit om nog eens terug te komen. Dat gaf vertrouwen. Gedurende het hele proces is ons vertrouwen in Het Koenehuis niet beschaamd geweest. We kwamen met een lijstje wensen en dat hebben ze omgebogen tot een uitstekend, creatief ontwerp. Ook werd op de details gelet, wat heel prettig was. De ruimte in de keuken is door Het Koenehuis goed benut. De oplevering was perfect.”

André en Gayane koken graag samen. In deze keuken is dat geen enkel probleem. “Soms maken we verschillende gerechten en die kunnen wij nu heel goed tegelijkertijd bereiden. Niet alleen biedt het keramische keukenblad voldoende ruimte, maar we hebben ook een zes-pits kookplaat. Ideaal! Het Koenehuis heeft tevens een mooie oplossing bedacht voor de afzuigkap. Die is schuin geplaatst waardoor ik mijn hoofd niet stoot. Verder zijn de ovens fantastisch, onder meer afgestemd op mijn broodbakwensen. In een handomdraai zetten wij de heerlijkste gerechten op tafel!”